Hitachi Group Global Network Global Nordic (Suomi)
Select Country/Region
Hitachi Euroopassa Televisiot

NÄKYMÄ ON PAREMPALLA Hitachi Smart TV

Sinun on harkittava monia eri kriteerejä, kun valitset uuden television

Tutustu uuteen TV-sarjaan

tekniset tiedot

tekniset tiedot

Resoluutio

Korkeampi resoluutio lisää ... Kun olemme kehittäneet älykkäitä resoluutioteknologioita, kuvat ovat paljon eloisampia kuin tavalliset näyttötekniikat.

Näytön koko

Laajemmat näytöt lisää… ..Kaikkien suurten näyttöjen avulla voit saada teatteri- tai stadionikokemuksen omassa kodissasi

Paneelin tyyppi

OLED-, LED- ja D-LED-paneelit tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun, selkeyden ja pitkäikäisyyden. Valitse OLED-tuote erittäin ohuille televisioille, LED- ja D-LED-paneelit tarjoavat myös erinomaisia kuvia.

Kirkkaus

Korkeampi kirkkaus lisää…. Kun tekniikka on kehitetty tuottamaan kirkkaampia kuvia, erittäin kirkkaan ja erittäin terävän kuvan edut eivät ole koskaan olleet selvempiä.

Smart TV

Lisää älykkäämpiä TV: tä ... Tämän älykäs TV: n ainoa raja on sinä. Pysäytä aika ja näe ilo Smart TV: n avulla kehitetyllä näyttötekniikalla, joka sisältää monia sovelluksia, joita voit käyttää jokapäiväisessä elämässäsi.

Prosessorin tyyppi

Kaksisydämiset prosessorit voivat jakaa tiedot käsittelyyn useilla yksiköillä. Suorituskyvyn parantaminen on havaittavissa, kun suoritetaan useampi kuin yksi prosessi kerralla.

Tutustu IDEAL-TV

Valitse ihanteellinen TV-koko

61 cm (24" ) -81 cm (32")

102 cm (40" ) - 109 cm (43")

124 cm (49" ) - 140 cm (55" )

165 cm - (65")