Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet
Rreth nesh
Biblioteka e Medias
Hitachi Rreth nesh

Që nga themelimi i saj në vitin 1910, vizioni i Hitachi ka qenë të kontribuojë në një shoqëri më të mirë përmes teknologjisë. Deklarata e korporatës "Inspire the Next" është një deklaratë e zotimit se markë Hitachi do të vazhdojë të përmbushë pritjet e klientëve dhe shoqërisë së saj në këtë moshë të informacionit, njohurisë dhe konsumatorit të fuqizuar.    

Hitachi sjell Teknologjinë e Informacionit dhe Teknologjinë Operacionale së bashku për të ndihmuar klientët tanë të transformohen për epokën e IoT. Ekspertiza jonë varion nga energjia dhe transporti në kujdesin shëndetësor, sigurinë publike, R & D dhe robotikë. Ne aspirojmë të nxisim inovacionin së bashku me të gjithë aktorët tanë në mënyra që japin kontribute pozitive për biznesin dhe shoqërinë, duke ofruar zgjidhje të cilat krijojnë një të ardhme më të ndritshme, më të pastër dhe më të qëndrueshme për shoqërinë dhe planetin tonë. Ne e quajmë këtë biznes të inovacionit social.

Hitachi Biblioteka e Medias