Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

70HL7300

 • 4K Ultra HD
 • Sound by JBL
 • Built in Alexa with Mic.
 • Dolby Atmos & Dolby Vision HDR
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
70HL7300 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
4K HDR Immersive

Hitachi UHD TV ofron një përvojë fantastike shikimi me fotografi më të mprehta dhe më shumëngjyrëshe falë numrit më të lartë të pikselëve.

Sound By JBL

Tv Hitachi ME zë NGA JBL sjell tinguj legjendar të koncertit në dhomën tuaj të ndenjes. Përjetoni bas të fuqishëm, që mbushin dhomën dhe detaje të gjalla që ju zhytin në veprim

Built in Alexa with Mic.

Konsumatorët janë në gjendje të përdorin Alexa për të kontrolluar Tv E Tyre Hitachi Zgjuar përmes larg-fushë-mikrofona bashkangjitur Tv e tyre – të gjitha pa nevojë për një Pajisje Shtesë Echo!

Dolby Atmos

Dolby Atmos ju zhyt në argëtimin tuaj të preferuar me tinguj që lëvizin përreth jush me realizëm befasues.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Dolby Vision

Dolby Vision kombinon ngjyra interesante, kontrast dhe ndriçim për ta kthyer përvojën tuaj të shikimit televiziv në argëtim.

ME / MC

Me teknologjinë balancuese të lëvizjes, shijoni shikimin e pandërprerë të televizionit pa humbur imazhin

SmarTvue

Me Smart TV, që është më shumë se një TV, ju jeni kufiri i asaj që mund të bëni.

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilit piksel, realizimi i rajoneve të errëta dhe të ndritshme dhe aplikimi i dritës së pasme të veçantë.

Super Rezolucion

Algorithm për të zgjidhur objekte të rezolucion të ulët video upscaling.

DTS Virtual:X

Netflix

Prime Video

Youtube

Wifi

Bluetooth

DTS HD

Audio dyfishe

Gëzoni audio me dy drejtime me teknologji të dyfishtë audio

 • Tuner / Broadcasting
  • Tuner dyfishtë
   No
  • UHD nga Satellite
   Yes
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   Yes
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kërko Auto
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   7000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
 • ekran
  • Lloji i panelit
   DLED
  • zgjidhje
   3840x2160
  • QLED
   No
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • Lloji i procesorit
   QUAD CORE
  • 100Hz
   No
 • video
  • UHD Upscaler
   Yes
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • HDR
   Yes
  • Dolby Vision HDR
   Yes
  • MEMC
   Yes
  • Super Resolution
   Yes
  • Micro Dimming
   Yes
 • Lidhjet
  • HDMI
   3x HDMI ver2.1
  • SCART
   No
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   No
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   No
  • Përbërë Video / Audio në
   No
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   Yes
  • USB
   1 USB
 • tingull
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x12W RMS(%10 THD)
  • Dolby Audio
   Yes
  • DTS Decoder
   DTS HD
  • Subwoofer i brendshëm
   Yes
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Audio dyfishe
   Yes
  • Dolby Atmos
   Yes
  • DTS Virtual :X
   Yes
  • Sound by JBL
   Yes
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   HbbTV
  • Shfletues uebi
   Yes
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   Yes
  • Bluetooth
   Yes
  • AVS
   Yes(AVS)
  • Amazon punon me Alexa
   Yes
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • Prime Video
   Yes
  • Internal Wifi
   Yes
  • Built in Alexa with embedded mic
   Yes
  • Works with Ok Google
   Yes
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Media Player
   Yes
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
 • Fuqia / Energjisë
  • Lumenjimi%
   72%
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
 • mekanikë
  • Dimensionet me Stand (mm)
   1575x280x939
  • Dimensionet pa mbajtës (mm)
   1575x72x881
  • Stand Type
   Metal mid swivel stand
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Udhëzues i fillimit të shpejtë
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.