Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

65HAL7350

  • 4K Ultra HD
  • Android TV
  • Dolby Vision HDR
  • 3 HDMI, 2 USB
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
65HAL7350 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
4K HDR Immersive

Hitachi UHD TV ofron një përvojë fantastike shikimi me fotografi më të mprehta dhe më shumëngjyrëshe falë numrit më të lartë të pikselëve.

Android TV

Eksploroni mijëra filma, shfaqje, lojëra dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja në ekranin e madh Me Android TV

Dolby Vision

Dolby Vision kombinon ngjyra interesante, kontrast dhe ndriçim për ta kthyer përvojën tuaj të shikimit televiziv në argëtim.

Super Rezolucion

Algorithm për të zgjidhur objekte të rezolucion të ulët video upscaling.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilit piksel, realizimi i rajoneve të errëta dhe të ndritshme dhe aplikimi i dritës së pasme të veçantë.

ChromeCast Built in

Chromecast built-in është një teknologji që ju lejon të transmetoni argëtimin dhe aplikacionet tuaja të preferuara nga telefoni, tableti ose laptopi juaj menjëherë NË TELEVIZORIN tuaj

Ok Google

Përdorni zërin tuaj për të kërkuar shfaqje, për të kontrolluar TELEVIZORIN tuaj, për të planifikuar ditën tuaj dhe më shumë. Thjesht pyesni Google.

Netflix

Prime Video

Youtube

Bluetooth

Wifi

DTS HD

Headphone

  • Tuner / Broadcasting
    • UHD nga Satellite
      Yes
    • HEVC (H.265) Dekoder
      Yes
    • Hybrid Log Gamma (HLG)
      Yes
    • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
      Yes
    • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
      200
    • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
      7000
    • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
      800
    • Hyrja e antenës
      Yes
    • Tipi i Tunerit
      DVB-T2/C/S2
    • Tuner dyfishtë
      No
    • Kërko Auto
      Yes
  • ekran
    • Madhësia e ekranit
      65"
    • zgjidhje
      3840x2160
    • Lloji i panelit
      DLED
    • shkëlqim
      350
    • QLED
      No
    • Wide Color Gamut
      No
  • Karakteristikat kryesore
    • Smart TV
      Yes
    • Lloji i procesorit
      QUAD CORE
    • 100Hz
      No
  • video
    • UHD Upscaler
      Yes
    • Modalitetet e fotos
      Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
    • HDR
      Yes
    • Dolby Vision HDR
      Yes
    • MEMC
      No
    • Super Resolution
      Yes
    • Micro Dimming
      Yes
  • Lidhjet
    • HDMI
      3x HDMI ver2.0
    • SCART
      No
    • VGA (PC në - D-Sub15)
      No
    • CI +
      Yes
    • Komponenti (YPbPr) në
      No
    • Përbërë Video / Audio në
      No
    • Dalja e audios digjitale
      OPTIC OUT
    • Ethernet
      Yes
    • Kufje jashtë
      Yes
    • USB
      2 USB
  • tingull
    • Audio dyfishe
      No
    • Fuqia e daljes audio (RMS)
      2x12W RMS(%10 THD)
    • Dolby Audio
      Yes
    • DTS Decoder
      DTS HD
    • Subwoofer i brendshëm
      Yes
    • barazues
      5 band
    • Modalitetet e zërit
      Yes
    • Dolby Atmos
      No
    • DTS Virtual :X
      No
  • Tiparet e Smart TV
    • HbbTV
      HbbTV
    • Shfletues uebi
      Downloadable
    • Netflix
      Yes
    • Netflix 4K
      Yes
    • YouTube
      Yes
    • Youtube 4K
      Yes
    • Bluetooth
      Yes
    • AVS
      No
    • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
      Google Cast
    • Prime Video
      Yes
    • Google Play Store
      Yes
    • Google Play Movies
      Yes
    • Internal Wifi
      Yes
    • Ok Google
      Yes
    • Built in Chromecast
      Yes
  • Features
    • Lista e Kanaleve Klonimi USB
      No
    • Gjuhët e menysë
      English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
    • Media Player
      Yes
    • Regjistrimi USB (PVR gati)
      Yes
    • Dosjet e mbështetura nga USB
      .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
    • HDMI ARC
      Yes
    • HDMI CEC
      Yes
    • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
      No
    • Modaliteti bazë i hotelit
      No
  • Fuqia / Energjisë
    • Konsumi i Energjisë në Standby
      0,5W
    • Lumenjimi%
      72%
    • Plumbi (mg)
      0
    • Merkuri (mg)
      0
    • Energy Efficiency Class for SDR
      G
    • On Mode Power Demand for SDR (Watt)
      109
    • Energy Efficiency Class for HDR
      G
    • On Mode Power Demand for HDR (Watt)
      109
  • mekanikë
    • Dimensionet në kutinë (mm)
      1620X165X1010
    • Pesha bruto (gr)
      28750
    • Pesha neto (gr)
      22250
    • VESA (mur i montuar) WxH
      M6 400X200
    • Dimensionet me Stand (mm)
      1453x297x906
    • Dimensionet pa mbajtës (mm)
      1453x72x836
    • Stand Type
      Metal mid stand
  • aksesorë
    • Remote Control
      Yes
    • Bateria e Kontrollit të Largët
      Yes
    • Udhëzues i fillimit të shpejtë
      Yes
    • Kontroll i vogël në distancë
      No
    • BT Remote Control with Mic
      Yes
  • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.