Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

32HK4800

 • Full HD
 • Built in Alexa with Mic.
 • SmarTVue
 • 3 HDMI, 1 USB
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
32HK4800 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
FHD

Teknologjia e pasuruar e imazhit tani bën imazhet më të gjalla dhe më të ndritshme

Share SmarTVue

Pa pagesë bibliotekën tuaj të medias nga kufijtë e kompjuterit tuaj me Hitachi Media Browser

Built in Alexa with Mic.

Konsumatorët janë në gjendje të përdorin Alexa për të kontrolluar Tv E Tyre Hitachi Zgjuar përmes larg-fushë-mikrofona bashkangjitur Tv e tyre – të gjitha pa nevojë për një Pajisje Shtesë Echo!

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilit piksel, realizimi i rajoneve të errëta dhe të ndritshme dhe aplikimi i dritës së pasme të veçantë.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

HDR10

Gama E Lartë Dinamike lejon video dhe ende imazhe me shkëlqim shumë më të madh, kontrast dhe saktësi më të mirë të ngjyrave sesa ajo që ishte e mundur në të kaluarën.

DTS Virtual:X

Works with Alexa

Works with Ok Google

Share SmarTVue

Pa pagesë bibliotekën tuaj të medias nga kufijtë e kompjuterit tuaj me Hitachi Media Browser

Netflix

Prime Video

Youtube

Wifi

Bluetooth

DTS HD

Audio dyfishe

Gëzoni audio me dy drejtime me teknologji të dyfishtë audio

 • Tuner / Broadcasting
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   Yes
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   7000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
  • Tuner dyfishtë
   No
  • Kërko Auto
   Yes
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   32"
  • Lloji i panelit
   DLED
  • zgjidhje
   1920x1080
  • shkëlqim
   250
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • Lloji i procesorit
   QUAD CORE
  • 100Hz
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • video
  • HDR
   Yes
  • Dolby Vision HDR
   No
  • MEMC
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • Super Resolution
   Yes
  • Micro Dimming
   Yes
 • Lidhjet
  • HDMI
   3x HDMI ver1.4
  • USB
   1 USB
  • SCART
   No
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   via VGA
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   Yes
 • tingull
  • Audio dyfishe
   Yes
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x6W RMS(%10 THD)
  • Dolby Audio
   Yes
  • DTS Decoder
   DTS HD
  • Dolby Atmos
   No
  • DTS Virtual :X
   Yes
 • Tiparet e Smart TV
  • Array
  • Array
  • Array
  • Array
  • HbbTV
   HbbTV
  • Shfletues uebi
   Yes
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   No
  • AVS
   Yes
  • Amazon punon me Alexa
   Yes
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • Prime Video
   Yes
  • Internal Wifi
   Yes
  • Built in Alexa with embedded mic
   Yes
  • Works with Ok Google
   Yes
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
  • Media Player
   Yes
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
 • Fuqia / Energjisë
  • Lumenjimi%
   72%
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
  • Energy Efficiency Class for SDR
   F
  • On Mode Power Demand for SDR (Watt)
   32
  • Energy Efficiency Class for HDR
   G
  • On Mode Power Demand for HDR (Watt)
   45
 • mekanikë
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   795X128X530
  • Pesha bruto (gr)
   5950
  • Pesha neto (gr)
   4750
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 75X75
  • Dimensionet me Stand (mm)
   726x139x468
  • Dimensionet pa mbajtës (mm)
   726x76x428
  • Stand Type
   Metal mid stand
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   SPECDEFAULTYES
  • Udhëzues i fillimit të shpejtë
   SPECDEFAULTYES
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.