Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

32HE3300

 • Full HD
 • 2 HDMI
 • 1 USB
 • Dolby Audio
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
32HE3300 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
FHD

Teknologjia e pasuruar e imazhit tani bën imazhet më të gjalla dhe më të ndritshme

HITACHI Karakteristika të zgjuara

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

USB

Me teknologjinë USB të përmirësuar, mund të lidheni lehtë me televizorin tuaj me pjesët e jashtme të harduerit dhe të transferoni të dhëna.

 • Tuner / Broadcasting
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   No
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   7000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
  • Tuner dyfishtë
   No
  • Kërko Auto
   Yes
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   32"
  • zgjidhje
   1920x1080
  • Lloji i panelit
   DLED
  • shkëlqim
   250
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   No
  • TV-DVD Combi
   No
  • Lloji i procesorit
   SINGLE CORE
  • 100Hz
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • video
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • HDR
   No
  • MEMC
   No
 • Lidhjet
  • HDMI
   2x HDMI ver1.4
  • SCART
   Yes
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   via VGA
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   No
  • Kufje jashtë
   Yes
  • USB
   1 USB
 • tingull
  • DTS Decoder
   No
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Audio dyfishe
   No
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x6W RMS(%10 THD)
  • Dolby Atmos
   No
  • DTS Virtual :X
   No
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   No
  • Shfletues uebi
   No
  • Netflix
   No
  • Netflix 4K
   No
  • YouTube
   No
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   No
  • AVS
   No
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   No
  • Prime Video
   No
  • Internal Wifi
   No
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Media Player
   Yes
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia
 • Fuqia / Energjisë
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
  • Lumenjimi%
   0,72
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Energy Efficiency Class for SDR
   F
  • On Mode Power Demand for SDR (Watt)
   32
 • mekanikë
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   795X128X530
  • Dimensionet me Stand (mm)
   734x176x483
  • Dimensionet pa mbajtës (mm)
   734x78x435
  • Pesha bruto (gr)
   5380
  • Pesha neto (gr)
   4290
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 75X75
  • Stand Type
   Plastic side stand
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.