Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

32HE2300

 • HD Ready
 • SmarTVue
 • 3 HDMI
 • 1 USB
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
32HE2300 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
HDR10

Gama E Lartë Dinamike lejon video dhe ende imazhe me shkëlqim shumë më të madh, kontrast dhe saktësi më të mirë të ngjyrave sesa ajo që ishte e mundur në të kaluarën.

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilit piksel, realizimi i rajoneve të errëta dhe të ndritshme dhe aplikimi i dritës së pasme të veçantë.

SmarTvue

Me Smart TV, që është më shumë se një TV, ju jeni kufiri i asaj që mund të bëni.

HD Ready

Përmirësimi i cilësisë së imazhit dhe përvojës së performancës së çmimeve me ju

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Works with Ok Google

Works with Alexa

DTS Virtual:X

Share SmarTVue

Pa pagesë bibliotekën tuaj të medias nga kufijtë e kompjuterit tuaj me Hitachi Media Browser

Netflix

Prime Video

Youtube

Wifi

DTS HD

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

Headphone

 • Tuner / Broadcasting
  • Tuner dyfishtë
   No
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   Yes
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kërko Auto
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   7000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   32"
  • Lloji i panelit
   DLED
  • zgjidhje
   1366x768
  • shkëlqim
   250
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • Lloji i procesorit
   QUAD CORE
  • 100Hz
   No
  • TV-DVD Combi
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • video
  • HDR
   Yes
  • Dolby Vision HDR
   No
  • MEMC
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • Super Resolution
   Yes
  • Micro Dimming
   Yes
 • Lidhjet
  • HDMI
   3x HDMI ver1.4
  • SCART
   No
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   via VGA
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   Yes
  • USB
   1 USB
 • tingull
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x6W RMS(%10 THD)
  • DTS Decoder
   DTS HD
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Audio dyfishe
   Yes
  • Dolby Audio
   Yes
  • Dolby Atmos
   No
  • DTS Virtual :X
   Yes
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   HbbTV
  • Shfletues uebi
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   No
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   No
  • Amazon punon me Alexa
   Yes
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • AVS
   Yes
  • Prime Video
   Yes
  • Internal Wifi
   Yes
  • Works with Ok Google
   Yes
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Media Player
   Yes
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Spanish, Italian
 • Fuqia / Energjisë
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
  • Lumenjimi%
   72%
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Energy Efficiency Class for SDR
   F
  • On Mode Power Demand for SDR (Watt)
   32
  • Energy Efficiency Class for HDR
   G
  • On Mode Power Demand for HDR (Watt)
   45
 • mekanikë
  • Dimensionet me Stand (mm)
   734x176x463
  • Dimensionet pa mbajtës (mm)
   734x78x435
  • Pesha bruto (gr)
   5570
  • Pesha neto (gr)
   4350
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 75X75
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   795X128X530
  • Stand Type
   Plastic side stand
 • aksesorë
  • Udhëzues i fillimit të shpejtë
   Yes
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.