Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

32HK2200

 • HD-READY
 • SmarTVue
 • 3 HDMI, 1USB
 • HDR10
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
32HK2200 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
HD Ready

Përmirësimi i cilësisë së imazhit dhe përvojës së performancës së çmimeve me ju

SmarTvue

Me Smart TV, që është më shumë se një TV, ju jeni kufiri i asaj që mund të bëni.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Audio dyfishe

Gëzoni audio me dy drejtime me teknologji të dyfishtë audio

Smartavue Remote

Hitachi SmarTVue distanca ofron një mënyrë më konfuze, të përshtatshme dhe të përmirësuar për të kontrolluar televizorin tuaj të zgjuar

Share SmarTVue

Pa pagesë bibliotekën tuaj të medias nga kufijtë e kompjuterit tuaj me Hitachi Media Browser

Sound Master Plus

Dialog më i pastër në frymën e folësve më të mirë dhe teknologjive të shëndosha DTS

Fotograf Master

Përjetoni cilësinë e vërtetë në të gjitha argëtimet tuaja

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

 • Tuner / Broadcasting
  • Tuner dyfishtë
   No
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   Yes
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kërko Auto
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   10000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Freesat
   No
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   32"
  • zgjidhje
   1366x768
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • Lloji i procesorit
   QUAD CORE
  • TV-DVD Combi
   No
 • video
  • Gamë të gjerë të ngjyrave
   No
  • HDR
   HDR10
  • UHD Upscaler
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • MEMC
   No
 • Lidhjet
  • HDMI
   3 HDMI
  • USB
   1 USB
  • SCART
   Via RCA
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   CI+
  • Komponenti (YPbPr) në
   VIA PC INPUT
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   No
 • tingull
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x6W RMS(%10 THD)
  • DTS Decoder
   DTS Virtual X + DTS HD
  • Subwoofer i brendshëm
   No
  • Lloji i kryetarit
   DOWNFIRING SPEAKER
  • barazues
   5 band
  • Ger (500) stereo NICAM
   Default
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   HbbTV
  • Shfletues uebi
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   No
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   No
  • Freeview Play
   No
  • WLAN e brendshme
   YES(INTERNAL)
  • Bluetooth
   Yes
  • AVS
   YES(AVS)
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • Aplikimi për Udhëzuesin Smart
   Yes
  • Aplikimi Smart Remote
   Yes
 • Features
  • Media Player
   Yes
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Teletext
   Yes
  • Mbyllja e fëmijëve
   Yes
  • NTSC Playback
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   BASIC HOTEL MODE
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Italian, Spanish
 • Fuqia / Energjisë
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
  • Tensioni i punës - Frekuenca
   220-240V AC 50Hz
  • Lumenjimi%
   0,72
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • 12V TV (TV celular)
   No
 • mekanikë
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   795X128X530
  • Pesha bruto (gr)
   8500
  • Pesha neto (gr)
   7500
  • VESA (mur i montuar) WxH
   0
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.