Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

32HE4000

 • FHD
 • 2 HDMI, 1 USB
 • SmarTvue
 • Dolby Audio
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
32HE4000 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
FHD

Teknologjia e pasuruar e imazhit tani bën imazhet më të gjalla dhe më të ndritshme

SmarTvue

Me Smart TV, që është më shumë se një TV, ju jeni kufiri i asaj që mund të bëni.

Dolby Audio

Bëhuni gati të përjetoni sistemin e shëndoshë të pasur, të qartë dhe të fuqishëm me Dolby Audio në shtëpi.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Fotograf Master

Përjetoni cilësinë e vërtetë në të gjitha argëtimet tuaja

Master i zërit

Audio më thellë immersive me karakteristika DTS

Share SmarTVue

Pa pagesë bibliotekën tuaj të medias nga kufijtë e kompjuterit tuaj me Hitachi Media Browser

Smartavue Remote

Hitachi SmarTVue distanca ofron një mënyrë më konfuze, të përshtatshme dhe të përmirësuar për të kontrolluar televizorin tuaj të zgjuar

Audio dyfishe

Gëzoni audio me dy drejtime me teknologji të dyfishtë audio

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

USB

Me teknologjinë USB të përmirësuar, mund të lidheni lehtë me televizorin tuaj me pjesët e jashtme të harduerit dhe të transferoni të dhëna.

 • Tuner / Broadcasting
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
  • Tuner dyfishtë
   No
  • UHD nga Satellite
   Yes
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   No
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kërko Auto
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   10000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   No
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   32" 16/9  ~ 81 cm
  • zgjidhje
   1920x1080
  • shkëlqim
   250
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • Lloji i procesorit
   DUAL CORE
  • TV-DVD Combi
   No
  • Më së shumti
   600
  • 100Hz
   50Hz
 • video
  • Gamë të gjerë të ngjyrave
   No
  • HDR
   No
  • UHD Upscaler
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
 • Lidhjet
  • HDMI
   3 HDMI
  • USB
   1 USB
  • SCART
   Via RCA
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   VIA PC INPUT
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   Yes
 • tingull
  • Audio dyfishe
   Yes
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x6W RMS(%10 THD)
  • Dolby Audio
   Yes
  • DTS Decoder
   DTS TruSurround+DTS HD
  • Subwoofer i brendshëm
   No
  • Lloji i kryetarit
   DOWNFIRING SPEAKER
  • barazues
   5 band
  • Ger (500) stereo NICAM
   Default
  • Modalitetet e zërit
   Yes
 • Tiparet e Smart TV
  • Hitachi Smartvue
   Yes
  • HbbTV
   Yes
  • Shfletues uebi
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   Yes
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   Yes
  • Freeview Play
   No
  • WLAN e brendshme
   Optional
  • Bluetooth
   Yes
  • Ndiqni TV
   Yes
  • AVS
   Yes
  • Amazon punon me Alexa
   Yes
  • Amazon Dash Enabled
   No
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • Aplikimi për Udhëzuesin Smart
   Yes
  • Aplikimi Smart Remote
   Yes
 • Features
  • Media Player
   Yes
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   No
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Teletext
   Yes
  • Mbyllja e fëmijëve
   Yes
  • NTSC Playback
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Gjuhët e menysë
   BASIC HOTEL MODE
 • Fuqia / Energjisë
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W(ST-BY)220-240V AC 50Hz
  • Tensioni i punës - Frekuenca
   0,5W
  • Lumenjimi%
   0.72
  • 12V TV (TV celular)
   No
 • mekanikë
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 200X100
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Udhëzues i fillimit të shpejtë
   No
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.