Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

22HE3001

 • FULL HD
 • 1 HDMI, 1 USB
 • Dolby Audio
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
Dolby Audio

Bëhuni gati të përjetoni sistemin e shëndoshë të pasur, të qartë dhe të fuqishëm me Dolby Audio në shtëpi.

FHD

Teknologjia e pasuruar e imazhit tani bën imazhet më të gjalla dhe më të ndritshme

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Mobile TV

MOBILE TV mund të integrohet në të dy platformat Linux dhe Android në mënyrë që të japë fleksibilitetin për përdoruesit fundorë për të zgjedhur produktin e parafabrikuar. Pavarësisht nëse dëshironi të shikoni TV në jahtin tuaj ose në karvanin tuaj, tv celular është zgjidhja perfekte për kërkesat tuaja.

Audio dyfishe

Gëzoni audio me dy drejtime me teknologji të dyfishtë audio

Fotograf Master

Përjetoni cilësinë e vërtetë në të gjitha argëtimet tuaja

Master i zërit

Audio më thellë immersive me karakteristika DTS

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

USB

Me teknologjinë USB të përmirësuar, mund të lidheni lehtë me televizorin tuaj me pjesët e jashtme të harduerit dhe të transferoni të dhëna.

 • Tuner / Broadcasting
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
  • Tuner dyfishtë
   jo
  • UHD nga Satellite
   jo
  • HEVC (H.265) Dekoder
   PO
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   jo
  • Freesat
   jo
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   PO
  • Kërko Auto
   PO
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   10000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   PO
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   22"
  • zgjidhje
   1920x1080
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   jo
  • Lloji i procesorit
   DUAL CORE
  • TV-DVD Combi
   jo
 • video
  • Gamë të gjerë të ngjyrave
   jo
  • HDR
   jo
  • MEMC
   jo
  • UHD Upscaler
   jo
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
 • Lidhjet
  • HDMI
   1 HDMI
  • USB
   1 USB
  • SCART
   1 SCART
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   PO
  • CI +
   PO
  • Komponenti (YPbPr) në
   VIA PC INPUT
  • Përbërë Video / Audio në
   PO
  • Dalja e audios digjitale
   COAX OUT
  • Ethernet
   jo
  • Kufje jashtë
   Default
 • tingull
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x2,5W
  • DTS Decoder
   DTS TruSurround+DTS HD
  • Lloji i kryetarit
   DOWNFIRING SPEAKER
  • barazues
   5 band
  • Ger (500) stereo NICAM
   Default
 • Tiparet e Smart TV
  • Bluetooth
   jo
  • AVS
   jo
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   jo
  • Aplikimi për Udhëzuesin Smart
   jo
  • Aplikimi Smart Remote
   jo
  • Hitachi Smartvue
   jo
  • HbbTV
   jo
  • Shfletues uebi
   jo
  • Netflix
   jo
  • YouTube
   jo
  • Youtube 4K
   jo
  • Freeview Play
   j
 • Features
  • Media Player
   PO
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   PO
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   PO
  • HDMI ARC
   PO
  • HDMI CEC
   PO
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   jo
  • Teletext
   PO
  • Mbyllja e fëmijëve
   PO
  • NTSC Playback
   PO
  • Modaliteti bazë i hotelit
   BASIC HOTEL MODE
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia, Italian, Spanish
 • Fuqia / Energjisë
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W(ST-BY)
  • Tensioni i punës - Frekuenca
   12VDC-100V-240V AC
  • Lumenjimi%
   72%
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • 12V TV (TV celular)
   PO
 • mekanikë
  • Dimensionet me Stand (mm)
   660X110X390
  • Pesha bruto (gr)
   4,400
  • Pesha neto (gr)
   2,750
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 75X75
 • aksesorë
  • Remote Control
   PO
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   PO
  • Kontroll i vogël në distancë
   jo
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.