Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

PAMJA ËSHTË MË E MIRË Hitachi Smart TV

Duhet të kesh parasysh shumë kritere të ndryshme kur zgjedh televizorin tënd të ri

Explore New TV Series

specifikimet

specifikimet

Rezolutë

Rezolucioni më i lartë për më shumë ... Me teknologjinë e rezolucionit inteligjent që kemi zhvilluar, imazhet janë shumë më të gjalla se sa teknologjitë standarde të ekranit.

Madhësia e ekranit

Ekrane më të gjera për më shumë ... .. Me ekranet tona në shkallë të gjerë mund të keni përvojën e teatrit ose të stadiumit në shtëpinë tuaj

Lloji i panelit

Panelet OLED, LED dhe D-LED ofrojnë të gjithë cilësinë e jashtëzakonshme të imazhit, qartësinë dhe jetëgjatësinë. Zgjidhni një produkt OLED për një televizor ultra të hollë, panelet LED dhe D-LED gjithashtu sigurojnë imazhe të jashtëzakonshme.

Shkëlqim

Shkëlqim më i lartë për më shumë .... Me teknologjinë e zhvilluar për të ofruar imazhe më të shkëlqyera, përfitimet e një foto ultra të ndritshme dhe ultra të mprehta nuk kanë qenë kurrë më të dukshme.

Smart TV

Televizioni më i zgjuar për më shumë ... Kufiri i vetëm i këtij televizioni zgjuar është ju. Ndaloni kohën dhe shikoni kënaqësinë me teknologjinë e shfaqjes së zhvilluar me Smart TV, e cila përmban shumë aplikacione që mund t'i përdorni në jetën tuaj të përditshme.

Lloji i procesorit

Procesorët dual-core janë në gjendje të ndajnë informacionin për përpunim nga njësitë e shumta. Rritja e performancës është më e dukshme kur drejton më shumë se një proces në të njëjtën kohë.

Discover TV IDEAL

Zgjidhni madhësinë ideale të televizorit

61 cm (24" ) -81 cm (32")

102 cm (40" ) - 109 cm (43")

124 cm (49" ) - 140 cm (55" )

165 cm - (65")