Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (македонски)
Select Country/Region
Hitachi во Европа | Телевизори
Kosovo & Macedonia(македонски)
За нас
Медиумска библиотека
Hitachi За нас

Од своето основање во 1910 година, визијата на Хитачи беше да придонесе за подобро општество преку технологијата. Корпоративната изјава "Инспирирај ги следните" е декларација на завет дека брендот Hitachi ќе продолжи да ги задоволува очекувањата на нивните клиенти и општество во оваа возраст на информации, знаење и зајакната потрошувачка.    

Hitachi ги обединува информатичките технологии и оперативната технологија за да им помогне на нашите клиенти да се трансформираат за време на IoT. Нашето искуство се движи од енергија и транспорт до здравствена заштита, јавна безбедност, истражување и развој и роботика. Ние се стремиме да ја воведеме иновацијата заедно со сите наши засегнати страни на начин кој дава позитивен придонес кон бизнисот и општеството, преку обезбедување на решенија кои создаваат посветла, почиста и поодржлива иднина за нашето општество и планета. Ние го нарекуваме овој бизнис за социјални иновации.

Hitachi Медиумска библиотека