Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (македонски)
Select Country/Region
Hitachi во Европа | Телевизори
Kosovo & Macedonia(македонски)

24HE1301

 • HD Ready
 • 2 HDMI
 • 1 USB
 • Dolby Audio
Карактеристики Спецификации Поддршка
ПРИРАЧНИЦИ & ДОКУМЕНТАЦИЈА - PDF CARD

Кликнете и преземете ја датотеката Упатство за работа како PDF.

ПОДАТОЦА НА ПДФ
ПРИРАЧНИЦИ & ДОКУМЕНТАЦИЈА - IB

Кликнете и преземете ја датотеката Упатство за работа како PDF.

ПОДАТОЦА НА ПДФ
24HE1301 Energy Label

Кликнете и преземете ја датотеката Упатство за работа како PDF.

ПОДАТОЦА НА ПДФ
HD Ready

Подобрен квалитет на сликата и искуство со перформансите на вашата цена со вас

HITACHI Паметни карактеристики

HDMI

Видео и аудио фајлови со висока резолуција преку HDMI технологија на вашиот телевизор со еден кабел

USB

Со подобрената USB технологија, лесно можете да се поврзете со вашиот телевизор со надворешни хардверски делови и пренос на податоци.

 • Тјунер / радиодифузија
  • HEVC (H.265) Декодер
   Yes
  • Хибридна лог гама (HLG)
   No
  • Електронски програмски водич (EPG)
   Yes
  • Капацитет за складирање на програмата (аналоген)
   200
  • Капацитет на складирање на програма (дигитален S / S2)
   7000
  • Капацитет за складирање на програма (дигитален T / T2 / C)
   800
  • Влез на антената
   Yes
  • Тип на приемник
   DVB-T2/C/S2
  • Двоен приемник
   No
  • Автоматско пребарување
   Yes
 • Екран
  • Големина на екран
   24"
  • Тип на панел
   DLED
  • Резолуција
   1366x768
  • Осветленост
   220
  • Wide Color Gamut
   No
 • Главни карактеристики
  • Smart TV
   No
  • ТВ-ДВД Комби
   No
  • Тип на процесор
   SINGLE CORE
  • 100Hz
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • Видео
  • HDR
   No
  • MEMC
   No
  • Режими на слика
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
 • Поврзувања
  • HDMI
   2x HDMI ver1.4
  • Скарт
   No
  • USB
   1 USB
  • VGA (компјутер во - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Компонента (YPbPr) во
   No
  • Композитен видео / аудио
   Yes
  • Дигитален аудио излез
   COAX OUT
  • Ethernet
   No
  • Слушалки надвор
   Yes
 • Звук
  • DTS декодер
   No
  • Еквилајзер
   5 band
  • Режими на звук
   Yes
  • Двоен аудио
   No
  • Аудио излезна моќност (RMS)
   2x2,5W RMS(%10 THD)
  • Dolby Atmos
   Dolby Atmos
  • DTS Virtual :X
   No
 • Карактеристики на паметната телевизија
  • HBBTV
   No
  • Веб прелистувач
   No
  • Netflix
   No
  • Netflix 4K
   No
  • Youtube
   No
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   No
  • AVS
   No
  • Огледало на екранот (Miracast)
   No
  • Prime Video
   No
  • Internal Wifi
   No
  • Built in Chromecast
   No
 • Карактеристики
  • USB снимање (PVR подготвено)
   No
  • USB-поддржани датотеки
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL преку HDMI (Мобилен HD линк)
   No
  • Јазици на менито
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia
  • Медиа плеер
   Yes
  • Листа на канали со USB клонирање
   Yes
  • Основен хотелски режим
   Yes
 • Моќност / енергија
  • Светлост%
   0,72
  • Олово (mg)
   0
  • Меркур (mg)
   0
  • Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
   0,5W
 • Механика
  • Димензии со држач (мм)
   554x132x357
  • Димензии без држач (мм)
   554x82x336
  • VESA (ѕидно монтирање) WxH
   M4 75X75
  • Штедливи димензии (мм)
   700X145X418
  • Stand Type
   Plastic side stand
 • Додатоци
  • Далечински управувач
   Yes
  • Далечинска контрола на батеријата
   Yes
  • Мали далечински управувачи
   No
 • Кликнете и преземете ја датотеката Упатство за работа како PDF.