Hitachi Group Global Network Global Kosovo & Macedonia (македонски)
Select Country/Region
Hitachi во Европа | Телевизори
Kosovo & Macedonia(македонски)

ПОГЛЕД Е ПОДОБНА СО Hitachi Smart TV

Треба да разгледате многу различни критериуми при изборот на вашиот нов телевизор

Разгледајте ги новите ТВ серии

Спецификации

Спецификации

Резолуција

Повисока резолуција за повеќе ... Со технологијата за интелигентна резолуција што ја развивме, сликите се многу поживи од стандардните технологии за прикажување.

Големина на екран

Пошироки екрани за повеќе ... ..Со нашите големи екрани може да имате искуство во театарот или стадионот во вашиот дом

Тип на панел

OLED, LED и D-LED панелите овозможуваат извонреден квалитет на сликата, јасност и долговечност. Изберете OLED производ за ултра-тенки телевизори, LED и D-LED панели, исто така, обезбеди извонредни слики.

Осветленост

Повисока осветленост за повеќе .... Со технологијата развиена да дава посветла слика, придобивките од ултра-светла и ултра остра слика никогаш не биле поочигледни.

Smart TV

Повеќе паметна телевизија за повеќе ... Единствената граница на оваа паметна телевизија е вас. Запрете го времето и гледајте го задоволството од технологијата на екранот развиена со Smart TV, која содржи многу апликации кои можете да ги користите во вашиот секојдневен живот.

Тип на процесор

Двојадрените процесори можат да ги поделат информациите за обработка од повеќе единици. Зајакнувањето на перформансите е најзабележливо кога се извршуваат повеќе од еден процес одеднаш.

Откријте ИДЕАЛНАТА ТВ

Изберете ја Вашата идеална телевизиска големина

61 cm (24" ) -81 cm (32")

102 cm (40" ) - 109 cm (43")

124 cm (49" ) - 140 cm (55" )

165 cm - (65")