Hitachi Group Global Network Global Benelux (Nederlands)
Select Country/Region
Hitachi in Benelux | Televisies

HET UITZICHT IS BETER MET Hitachi Smart TV

Een nieuwe Tv uitkiezen hangt af van meerdere criteria

Ontdek de series

Functie Specificaties

Functie Specificaties

Oplossing

Hogere resolutie voor meer ... Met de intelligente resolutietechnologie die we hebben ontwikkeld, zijn de beelden veel levendiger dan standaard weergavetechnologieën.

Scherm Grootte

Bredere schermen voor meer ... Met onze grootschalige schermen kunt u de theater- of stadionervaring in uw eigen huis hebben.

Paneeltype

OLED-, LED- en D-LED-panelen bieden allemaal een buitengewone beeldkwaliteit, helderheid en duurzaamheid. Kies een OLED-product voor een ultradunne televisie, LED- en D-LED-panelen bieden ook uitstekende beelden.

Helderheid

Hogere helderheid voor meer .... Met technologie die is ontwikkeld om helderdere foto's te maken, zijn de voordelen van een ultrascherpe en ultrascherpe foto nog nooit zo duidelijk geweest.

Smart TV

Meer slimme tv voor meer ... De enige limiet van deze slimme tv is jij. Stop de tijd en zie het plezier met de displaytechnologie die is ontwikkeld met Smart TV, die vele toepassingen bevat die u in uw dagelijks leven kunt gebruiken.

Processortype

Dual-core processors kunnen informatie voor verwerking door meerdere eenheden verdelen. De prestatieverbetering is het meest merkbaar wanneer meer dan één proces tegelijkertijd wordt uitgevoerd.

Ontdekken DE IDEALE TV

Kies je tv-formaat

61 cm (24" ) -81 cm (32")

102 cm (40" ) - 109 cm (43")

124 cm (49" ) - 140 cm (55" )

165 cm - (65")