Hitachi Group Global Network Global Albania (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

42HE4300

 • Full HD
 • Smart TV
 • 3 HDMI, 1 USB
 • Super Resolution
 • HDR10
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
42HE4300 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
FHD

Teknologjia e pasuruar e imazhit tani bën imazhet më të gjalla dhe më të ndritshme

Micro Dimming

Algoritmi për kontrast më të mirë dhe cilësi të gjallë të figurës. Kjo sigurohet nga analiza e thellë e secilit piksel, realizimi i rajoneve të errëta dhe të ndritshme dhe aplikimi i dritës së pasme të veçantë.

Works with Alexa

Dolby Audio

Bëhuni gati të përjetoni sistemin e shëndoshë të pasur, të qartë dhe të fuqishëm me Dolby Audio në shtëpi.

HITACHI Karakteristika të zgjuara

Super Rezolucion

Algorithm për të zgjidhur objekte të rezolucion të ulët video upscaling.

HDR10

Gama E Lartë Dinamike lejon video dhe ende imazhe me shkëlqim shumë më të madh, kontrast dhe saktësi më të mirë të ngjyrave sesa ajo që ishte e mundur në të kaluarën.

DTS Virtual:X

Works with Ok Google

Netflix

Youtube

Prime Video

Wifi

Bluetooth

 • Tuner / Broadcasting
  • Tuner dyfishtë
   No
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   Yes
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kërko Auto
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   10000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   42"
  • Lloji i panelit
   DLED
  • zgjidhje
   Full HD (1920x1080)
  • shkëlqim
   300
  • QLED
   No
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   Yes
  • TV-DVD Combi
   No
  • Lloji i procesorit
   QUAD CORE
  • 100Hz
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • video
  • UHD Upscaler
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
  • HDR
   Yes
  • Dolby Vision HDR
   No
  • MEMC
   No
  • Super Resolution
   Yes
  • Micro Dimming
   Yes
 • Lidhjet
  • HDMI
   3x HDMI ver1.4
  • USB
   1 USB
  • SCART
   No
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   No
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   via VGA
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   OPTIC OUT
  • Ethernet
   Yes
  • Kufje jashtë
   Yes
 • tingull
  • DTS Decoder
   DTS HD
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Audio dyfishe
   Yes
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x8W RMS(%10 THD)
  • Dolby Audio
   Yes
  • Dolby Atmos
   DAP
  • DTS Virtual :X
   Yes
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   HbbTV
  • Shfletues uebi
   Yes
  • Netflix
   Yes
  • Netflix 4K
   No
  • YouTube
   Yes
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   Yes
  • AVS
   Yes
  • Amazon punon me Alexa
   Yes
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   Yes
  • Prime Video
   Yes
  • Google Play Store
   No
  • Google Play Movies
   No
  • Internal Wifi
   Yes
  • Works with Ok Google
   Yes
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • Media Player
   Yes
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   Yes
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia
 • Fuqia / Energjisë
  • Lumenjimi%
   72%
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
  • Energy Efficiency Class for SDR
   E
  • On Mode Power Demand for SDR (Watt)
   40
  • Energy Efficiency Class for HDR
   G
  • On Mode Power Demand for HDR (Watt)
   60
 • mekanikë
  • Pesha bruto (gr)
   9350
  • Pesha neto (gr)
   6800
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 100X100
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   1085X154X710
  • Stand Type
   Plastic side stand
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Udhëzues i fillimit të shpejtë
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.