Hitachi Group Global Network Global Albania (Shqip)
Select Country/Region
Hitachi në Evropë Televizionet

24HE1301

 • HD Ready
 • 2 HDMI
 • 1 USB
 • Dolby Audio
Features specifikimet mbështetje
DORACAKU & DOKUMENTIMI - PDF CARD

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
DORACAKU & DOKUMENTIMI - IB

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
24HE1301 Energy Label

Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.

DOSJA PDF
HD Ready

Përmirësimi i cilësisë së imazhit dhe përvojës së performancës së çmimeve me ju

HITACHI Karakteristika të zgjuara

HDMI

Video dhe skedarë audio me rezolucion të lartë nëpërmjet teknologjisë HDMI në televizionin tuaj me një kabllo të vetme

USB

Me teknologjinë USB të përmirësuar, mund të lidheni lehtë me televizorin tuaj me pjesët e jashtme të harduerit dhe të transferoni të dhëna.

 • Tuner / Broadcasting
  • HEVC (H.265) Dekoder
   Yes
  • Hybrid Log Gamma (HLG)
   No
  • Udhëzuesi elektronik i programit (EPG)
   Yes
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Analog)
   200
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital S / S2)
   7000
  • Kapaciteti i ruajtjes së programit (Digital T / T2 / C)
   800
  • Hyrja e antenës
   Yes
  • Tipi i Tunerit
   DVB-T2/C/S2
  • Tuner dyfishtë
   No
  • Kërko Auto
   Yes
 • ekran
  • Madhësia e ekranit
   24"
  • Lloji i panelit
   DLED
  • zgjidhje
   1366x768
  • shkëlqim
   220
  • Wide Color Gamut
   No
 • Karakteristikat kryesore
  • Smart TV
   No
  • TV-DVD Combi
   No
  • Lloji i procesorit
   SINGLE CORE
  • 100Hz
   No
  • 12V TV (Mobile TV)
   No
 • video
  • HDR
   No
  • MEMC
   No
  • Modalitetet e fotos
   Dynamic, Game,Sports, Cinema, Natural, User
 • Lidhjet
  • HDMI
   2x HDMI ver1.4
  • SCART
   No
  • USB
   1 USB
  • VGA (PC në - D-Sub15)
   Yes
  • CI +
   Yes
  • Komponenti (YPbPr) në
   No
  • Përbërë Video / Audio në
   Yes
  • Dalja e audios digjitale
   COAX OUT
  • Ethernet
   No
  • Kufje jashtë
   Yes
 • tingull
  • DTS Decoder
   No
  • barazues
   5 band
  • Modalitetet e zërit
   Yes
  • Audio dyfishe
   No
  • Fuqia e daljes audio (RMS)
   2x2,5W RMS(%10 THD)
  • Dolby Atmos
   Dolby Atmos
  • DTS Virtual :X
   No
 • Tiparet e Smart TV
  • HbbTV
   No
  • Shfletues uebi
   No
  • Netflix
   No
  • Netflix 4K
   No
  • YouTube
   No
  • Youtube 4K
   No
  • Bluetooth
   No
  • AVS
   No
  • Mirrorimi i ekranit (Miracast)
   No
  • Prime Video
   No
  • Internal Wifi
   No
  • Built in Chromecast
   No
 • Features
  • Regjistrimi USB (PVR gati)
   No
  • Dosjet e mbështetura nga USB
   .mpg, .mpeg, .dat, .mkv, .mp4, .mov, .3gp, .avi, .mp3, .wma, .aac, .m4a, .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp
  • HDMI ARC
   Yes
  • HDMI CEC
   Yes
  • MHL nëpërmjet HDMI (Link HD Mobile)
   No
  • Gjuhët e menysë
   English, German, French, Danish, Finnish, Norwegia
  • Media Player
   Yes
  • Lista e Kanaleve Klonimi USB
   Yes
  • Modaliteti bazë i hotelit
   Yes
 • Fuqia / Energjisë
  • Lumenjimi%
   0,72
  • Plumbi (mg)
   0
  • Merkuri (mg)
   0
  • Konsumi i Energjisë në Standby
   0,5W
 • mekanikë
  • Dimensionet me Stand (mm)
   554x132x357
  • Dimensionet pa mbajtës (mm)
   554x82x336
  • VESA (mur i montuar) WxH
   M4 75X75
  • Dimensionet në kutinë (mm)
   700X145X418
  • Stand Type
   Plastic side stand
 • aksesorë
  • Remote Control
   Yes
  • Bateria e Kontrollit të Largët
   Yes
  • Kontroll i vogël në distancë
   No
 • Klikoni dhe shkarkoni skedarin e Udhëzimeve të Operacionit si PDF.